Contact opnemen

Wij staan u graag te woord.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 13:00 per telefoon of per mail.

info@modulowonen.nl+31 (0)111 24 14 14
Stel uw vragen

Waarmee kunnen we u helpen?

    De FAQ

    Zelf onderzoeken

    Modulo is een samenwerkingsinitiatief van gevestigde spelers Marsai en V&V Bouw. Door de handen ineen te slaan en te werken aan een betaalbare, efficiënte en duurzame wijze van bouwen, kon het Modulo woningconcept geboren worden. Lees hier meer over ons.

    Ben je van plan een woning te laten bouwen en wil je flexibele bouwmethoden combineren met overzichtelijke kosten en een snelle oplevering? Het Modulo woningconcept kan naadloos in jouw toekomstbeeld passen. Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers voor persoonlijk én professioneel advies op maat.

    Vanwege de lange levensduur van beton en de eigenschap dat het volledig recyclebaar is, past het Modulo woningconcept in een duurzame toekomst. Met een gunstige productiewijze die zorgt voor verminderde stikstof uitstoot en minimaal bouwverkeer door premontage, zijn onze prefab woningen uitermate geschikt voor een groene toekomst.