Betaalbare woningen

Het Modulo woningconcept als flexibele optie.

Het Modulo woningconcept is ontstaan als antwoord op de noodkreet naar betaalbare en flexibele woningen in Nederland. Door de krapte op de woningmarkt komen starters, spoedzoekers en gezinnen met een lager inkomen in veel gevallen niet in aanmerking voor een koop- of huurwoning. Het Modulo woningconcept biedt uitkomst. Marsaki en V&V Bouw hebben de handen in één geslagen om de oplossing te bieden met een duurzaam en flexibel woningconcept.

Brochure aanvragen →
Modulo woning interieur woonconcept woonstandaard PMC betoncasco
Ontwikkelen

De Zeeuwse ontwikkelaar uit Goes

Marsaki is een Zeeuwse ontwikkelaar uit Goes die door de jarenlange ervaring en kennis op het gebied van vastgoed is uitgegroeid tot dé expert van Zuidwest-Nederland op het gebied van management, advies en beheer in de vastgoedsector. Deze expertise voeren ze uit in onder andere de corporatie, zorg & welzijn, onderwijs, overheid en de commerciële sector. Dankzij het kennisniveau, de ervaring en deze expertise weet Marsaki als geen ander wat de markt behoeft en hoe deze moet worden bediend.

Betaalbaar wonen
Oordeel zelf

Bekijk onze recente projecten.

‘Gaat niet, bestaat niet’.

Efficiënt bouwen met V&V Bouw uit Nieuwerkerk.

Een uitspraak die vaak wordt gehoord door het Zeeuwse V&V Bouw uit Nieuwerkerk. Toch weet V&V Bouw met een flexibele instelling en oplossingsgerichte blik talloze uitdagingen uit de weg te ruimen. Met een frisse houding van de jongere generatie werkt V&V Bouw aan een slimmere en vooral efficiëntere manier van bouwen. Dankzij modulaire bouwsystemen en betrouwbare leveranciers weet V&V Bouw in een kort tijdsbestek een hoogwaardige, duurzame en betaalbare Modulo woning op te leveren.

Het Prefab 3D-Betoncasco voor elke locatie

Onze woningen zijn voor onder andere gemeenten, projectontwikkelaars en woningcorporaties een ideaal antwoord op het grote tekort aan woningen. Voor elke locatie en planontwikkeling hebben we een Modulo woning. Je kunt de specificaties en voorwaarden lezen in onze beknopte technische omschrijving. We denken graag mee om tot de best passende woning en woning indeling te komen.

Brochure aanvragen →
Modulo woonconcept opening Cristian van de Velde Bennie Remeynse