Horizontaal of verticaal

In de basis is ons casco koppel- & stapelbaar.

Het betoncasco van Modulo wordt als één element in een 3D-mal gestort. De betoncasco’s zijn zowel horizontaal te koppelen als verticaal te stapelen. Hiervoor zijn de betoncasco’s standaard voorzien van wandsparingen en een trapgatsparing. Door de geïntegreerde funderingsbalk of verstevigde balk kan een betoncasco rechtstreeks op funderingspalen worden geplaatst. En dus ook eenvoudig worden verplaatst. Dit met een uitzonderlijk lage milieukosten indexatie (MKI) van € 0,14.

Brochure aanvragen →
Een heel verschil

Flexibele binnen- & buitenschil

Modulo circle betoncasco prefab

De kracht van het Modulo concept is de keuze voor prefab. We combineren de prefab betoncasco met prefab oplossingen voor de flexibele binnen- en buitenschil. Door het gebruik van zoveel mogelijk prefab elementen kunnen de woningen in een mum van tijd worden gebouwd. De meerwaarde van prefab is verder dat de faalkosten geminimaliseerd worden en dat elementen eenvoudig vervangen kunnen worden bij een onverhoopte schade of defecten. Door het toepassen van een flexibele binnen- en buitenschil kan de woning na verloop van tijd eenvoudig weer terug in de oorspronkelijke staat van betoncasco worden gebracht. Hierna is het betoncasco weer geschikt en beschikbaar voor de volgende bestemming.

Goed voor het milieu

Maximale mogelijkheden

Modulo biedt dit concept met verschillende samenwerkingsvormen aan. Omdat Modulo samenwerkt met gevestigde partijen in de bouwketen kunnen opdrachtgevers maximaal ontzorgt worden. Modulo werkt met 3 samenwerkingsvormen, ofwel 3 G’s: Geproduceerd, Geleverd en Geregeld. Bij elke samenwerkingsvorm gaan we een stap verder in het ontzorgen van de opdrachtgever.

Moduolo woonconcept betoncasco 1

Geproduceerd

Indicatie productietijd 1 week

Interesse in deze optie

Moduolo woonconcept betoncasco 3

Geleverd

Indicatie productietijd 1.5 week

Interesse in deze optie

Moduolo woonconcept betoncasco 1

Geregeld

Indicatie productietijd 3 weken

Interesse in deze optie

Modulo woonconcept opening Cristian van de Velde Bennie Remeynse
Contact opnemen

Meer mogelijkheden bekijken of bespreken?

Ziet u kansen, maar heeft u nog vragen? Schroom niet, neem contact op! Onze projectbegeleiders staan u graag te woord.

+31 (0)111 24 14 14info@modulowonen.nl
Betaalbaar wonen