Uw woning binnen handbereik

Een Modulo family gestapelde prefab woning laten bouwen.

In de krappe huizenmarkt wordt het laten bouwen van prefabricage (prefab) woningen steeds populairder. Deze manier van een snelle, efficiënte en duurzame constructie bouwen heeft namelijk een flink aantal voordelen. De Modulo prefab woningen zijn verkrijgbaar als Levensloopbestendige woning, verticaal gestapelde woning of als Tiny house. Met een scala van innovatieve ontwikkelingen worden deze prefab huizen geproduceerd in de fabriek. Vervolgens worden de woningen op locatie geassembleerd, wat leidt tot verschillende voordelen. Sneller gebouwd dan conventionele woningen, goedkoper en ook nog eens flexibel indeelbaar omdat de prefab woningen uit delen bestaan waarmee kan worden gespeeld.

Brochure aanvragen →
Flexibel bouwen

Inspraak in de layout van uw Modulo family gestapelde prefab woning.

Een eigen prefab huis samenstellen biedt u de gewenste flexibiliteit waarnaar u zoekt bij de bouw van een woning. Er zijn uiteenlopende opties voor de grootte, indeling, stijl en afwerking waaruit kan worden gekozen. Dat betekent dat u zelf nadruk kunt leggen op het deel van uw woning waar u het meeste waarde aan hecht. Liever een grotere keuken en een iets kleinere woonkamer? Liever een grotere badkamer en kleinere slaapkamers? Er zijn talloze mogelijkheden waarin u de eigen wensen en voorkeuren kunt laten terugkomen. Omdat de materialen en delen van uw woning vooraf zijn gemaakt, kan op flexibele wijze worden omgegaan met muren, stijl, kleur en afmetingen.

Offerte aanvragen
Korte bouwtijd

Maak een einde aan het eindeloze wachten

Een van de belangrijkste voordelen van een prefab woning die verticaal gestapeld is, is de korte constructietijd. Het is namelijk mogelijk om de Modulo family gestapelde prefab woning af te ronden binnen enkele weken nadat het proces van productie en installatie is begonnen. Dit komt omdat de materialen vooraf zijn gemaakt, waardoor er minder tijd nodig is om ter plekke te bouwen. Omdat de prefab huizen modulair zijn opgebouwd, zijn eventuele uitbreidingen of wijzigingen door te voeren en aan te brengen.

Offerte aanvragen
Lagere kosten

Wat kost het om een prefab woning te laten bouwen?

Modulo family gestapelde prefab woningen zijn naast snel te bouwen en flexibel in te delen ook voordelig en kostenbesparend. Als bijkomend voordeel van de productie van de delen in een fabriek, kan de hoeveelheid afval en overtollige materialen worden verminderd. Daarnaast is de faalkans door assemblage in de fabriek flink minder dan in de bouw van conventionele woningen. Door de snelle constructietijd kan bovendien worden bespaard op arbeidskosten en alle kosten die er om heen hangen. Tot slot gebruiken prefab huizen minder energie door hun energie-efficiëntie, waardoor ze ook nog eens groener zijn.

Serieuze interesse

Vraag hier je offerte aan.


  De voordelen van een prefab woning.

  Snel gebouwd door zorgvuldige premontage

  Lage kosten ten opzichte van conventionele woningbouw

  Duurzaam & milieubewust

  Realiseer uw eigen voorkeuren in het ontwerp

  Veel keuze mogelijkheden in details en afwerking