Uw woning binnen handbereik

2 geschakelde casco’s als levensloopbestendige woning.

Door de steeds groeiende vraag zijn prefab huizen een absolute uitkomst voor de huizenmarkt. In antwoord op de toenemende vraag naar nieuwe huizen zijn er nieuwe manieren om snel, efficiënt en duurzaam te bouwen. Horizontaal geschakelde prefab huizen bieden hierin een betaalbare oplossing. Prefab huizen zijn woningen die fabrieksmatig worden geproduceerd en in delen naar de bouwlocatie worden gebracht om daar aan elkaar gemonteerd te worden. Hierdoor kan de bouw sneller en efficiënter verlopen en wordt er veel tijd bespaard.

Brochure aanvragen →
Voordelen van horizontaal

Waarom een levensloopbestendige prefab huis bouwen?

Het grootste voordeel van horizontaal geschakelde prefab huizen is dat deze snel kunnen worden gebouwd. Omdat de huizen fabrieksmatig worden geproduceerd, kan de bouw veel sneller verlopen dan bij traditionele bouwmethoden. Daarnaast zijn er door deze bouwmethode minder dingen die mis kunnen gaan. De Modulo woningen worden in korte tijd voor u gebouwd en opgeleverd, zodat u snel gebruik kunt gaan maken van uw nieuwe woning. Omdat de bouw sneller gaat en er minder snel iets mis kan gaan betekent dit onderaan de streep ook dat u op voordelige wijze een woning kunt laten bouwen.

Offerte aanvragen
Voordelig bouwen

Wat kost een Modulo prefab huis bouwen?

Maar hoe zit het met de prijs van Modulo prefab huizen? Als gevolg van de bouwmethode en prefabriceerde onderdelen zijn prefab huizen zeer betaalbaar. Doordat de productie van prefab huizen efficiënter verloopt dan bij traditionele bouwmethoden, zijn de kosten lager. Natuurlijk zijn er minder grondstoffen nodig, doordat de prefab huizen efficiënter worden geproduceerd. Bovendien zijn de huizen duurzaam en energiezuinig, waardoor u als bewoner kunt besparen op uw energierekening. Om een prijsindicatie te krijgen die past bij uw eigen plannen en wensen, kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wij zullen u dan doordacht op maat adviseren over de mogelijkheden en u een transparante en heldere prijs geven.

Offerte aanvragen
Milieu & flexibiliteit

Ecologisch verantwoorde prefab woning.

Dankzij sterke emissiereductie zijn Modulo woningen toepasbaar in Natura 2000 gebieden. Daarnaast zijn onze prefab huizen gebouwd met duurzame materialen. Deze milieuvriendelijke woningen zijn bovendien flexibel. Doordat de horizontaal geschakelde woningen in delen worden geproduceerd, kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan uw wensen. Zo kunt u wijzigingen in de indeling aanbrengen en extra’s laten toevoegen.  Met doordacht advies op maat en professionele tips ondersteunen wij u in het kiezen en laten bouwen van uw eigen levensloopbestendige prefab woning.

Serieuze interesse

Vraag hier je offerte aan.


  De voordelen van een levensloopbestendige woning.

  Snel gebouwd door zorgvuldige premontage

  Lage kosten ten opzichte van conventionele woningbouw

  Duurzaam & milieubewust

  Realiseer uw eigen voorkeuren in het ontwerp

  Veel keuze mogelijkheden in details en afwerking