Jouw woning binnen handbereik

Een Prefab tiny house laten bouwen als casco.

Oriënteren op de mogelijkheid om uw eigen prefab tiny house te laten bouwen is een spannende bezigheid. Er zijn namelijk een aantal enorme voordelen aan een prefab tiny house bouwen verbonden. Natuurlijk profiteert u met een prefab tiny house van een lage prijs, zeker met het oog op de huidige woningmarkt. Maar er kleven nog meer voordelen aan een prefab tiny house! Kortere bouwtijd, vrijheid in keuze over details en afwerking. En dan kiest u dankzij onze innovatieve Modulo woningen ook nog voor duurzaamheid!

Brochure aanvragen →
Mileu & materiaal

Waarom een prefab tiny house bouwen?

Wie de wereld wil verbeteren, begint bij zichzelf. Één van de mooiste eigenschappen in het laten bouwen van een prefab huis is vrijheid. De vrijheid om te kiezen voor uw stijl in de afwerking. Maar ook om te kiezen voor milieubewust en duurzaam. Volledig in lijn met de Nederlandse regelgeving, maar zo ecologisch verantwoord mogelijk gebouwd. Dankzij sterke emissiereductie zijn Modulo woningen zelfs toepasbaar in Natura 2000 gebieden. Genoeg redenen dus, om een prefab tiny house te laten bouwen.

Offerte aanvragen
Voordelig bouwen

Hoe duur is het bouwen van een tiny house?

De grootte van een prefab tiny house en de prijs zijn sterk afhankelijk van uw wensen. Dankzij het Modulo concept kunnen we prefab betoncasco met prefab oplossingen voor de flexibele binnen- en buitenschil combineren. Met zoveel mogelijk prefab elementen is de bouw snel, met minimale faalkosten. Vanzelfsprekend is de prijs van een prefab tiny house variabel, gezien de grote vrijheid in keuzemogelijkheden. Stel uw prefab tiny house zelf samen aan de hand van uw wensen. Heeft u behoefte aan professionele tips? Wij staan u graag te woord. Onze adviseurs luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u doordacht advies op maat.

Offerte aanvragen
Tijdsplanning

Hoelang duurt de bouw van een prefab woning?

Kies voor het pakket dat het beste bij jouw wensen past. Binnen het Geproduceerd pakket kunt u rekenen op een productietijd van de elementen van ongeveer een week. Kiest u voor ons Geregeld pakket, dan ligt de productietijd rond 2 weken. Een complete prefab tiny house kan binnen 2 of 3 maanden worden opgeleverd. Ten opzichte van de conventionele huizenbouw is dus niet alleen winst te boeken in de kosten. Maar ook in de tijd. Kies voor de bouw van een prefab tiny house en profiteer volop van alle voordelen. Uw woning, binnen handbereik.

Serieuze interesse

Vraag hier je offerte aan.


  De voordelen van een prefab tiny house.

  Snel gebouwd door zorgvuldige premontage

  Lage kosten ten opzichte van conventionele woningbouw

  Duurzaam & milieubewust

  Realiseer uw eigen voorkeuren in het ontwerp

  Veel keuze mogelijkheden in details en afwerking